Dev9t
Dev9t Home
What is Dev9t

Šta je Dev9t?

1. Čovek je posledica onog što stvara, isto koliko je ono što stvori posledica njega. Svaki čovek je umetnost i svaka umetnost je čovek. I zbog toga stvaraj dalje!

2. Da bi dobio ono što hoćeš, treba da radiš ono što moraš.  Ako hoćeš umetnost, stvaraj je.

3. Umesto svakodnevnice, izaberi umetničku svakodnevnicu. Ne prepuštaj se rutini, prepusti se sebi i stvaraj dalje.

4. Zaboravi na strah i ispuni srce. Pred umetnošću svaka prepeka pada u vodu. Slobodno zakorači, unesi sebe u svet oko sebe i počni da stvaraš.

5. Ne postoji savršeno u umetnosti, ukoliko čovek ne radi na tome da bude savršen. I kad ne znaš, na putu si ka umetnosti. Zato samo stvaraj dalje.

6. Tajna umetnosti nije u umetnosti, već u tebi i tome kako ćeš stvoriti najlepše tajne.

7. Kad počneš da stvaraš, neguj svoje stvaralaštvo. Jedino tako će ono živeti, a ti moći da stvaraš dalje.

8. Ono što nisi sam želio da stvoriš, neće ni nastati. Ono što stvoriš sam blago je za sve oko tebe i zato stvaraj dalje.

9. Sve oko tebe je umetnost i sve oko tebe može umetnosti da služi. Budi onaj koji iz nečega ume da postigne sve i stvaraj dalje.

STVARAJ SA DEV9T - POSTANI DEV9T VOLONTER!

Razmatraš da postaneš deo Dev9t tima?

Molimo te da pažljivo pročitaš sve informacije u okviru ČPP i T&C o tome šta bismo očekivali od tebe tokom zajedničkog stvaranja i građenja Dev9t. Imaj na umu da nam veoma znači tvoja realna procena mogućnosti i vremena koje možeš da nam posvetiš kako bismo uspešno izveli sve što planiramo.

Ako potvrdno klimaš glavom dok čitaš ove redove, samo napred u daljem popunjavanju prijave.

Ukoliko se na tvom čelu pojavila bora nedoumice, preporučujemo ti da detaljno prođeš kroz linkove gore i onda doneseš odluku. :)

U svakom slučaju...

#STVARAJDALJE :)

Dev9t Location

Iz ravnice ili preko brda, sa Trga ili Košutnjaka, bulevarom ili jednosmernim ulicama, svi putevi vode na Dev9t. Izaberi svoj, mi te čekamo...