Dev9t
Dev9t

Pronađi svoje ogledalo na dev9t!

Prijave do 20. maja 2018.

Za Platona je umetnost bila OGLEDALO stvarnosti, a Dev9t želi da nam kroz tvoje stvaranje pokažeš šta je OGLEDALO za tebe.

Da li služi za igru i prelamanje sunčevih zraka ili možda ima neka magijska svojstva za komunikaciju između svetova? Da li nam pomaže da spoznamo i proširimo vidike ili pak sužava percepciju ubacujući nas u zatočeništvo optočeno zidovima predrasuda? Reflektujuće površine su zavodljive, ali i zaslepljujuće. Imaš li moć da razaznaš istinu?

Možeš ići daleko, čak do pragova sujeverja, putevima razbijenih OGLEDALA do sedam godina nesreće. Predanja kažu da si izgubio dušu ukoliko se tvoj lik ne pojavi u OGLEDALU, da si prešao u svet besmrtnih. Veruješ li u to, da li ti raspiruje maštu?

Pogledaj svoj odraz u OGLEDALU, usudi se da kreneš u istraživanje kreativnih dubina svog bića i dođi na Dev9t da pokažeš svoje otkriće! Upotrebi OGLEDALO da nam prikažeš umetničku stvarnost!

Na Dev9t su svi dobrodošli!

Ostvari svoju ideju sa Dev9t na Dev9t!

Ostvari svoju ideju sa Dev9t na Dev9t!

Želimo da pomognemo ostvarivanje ideja za stvaranje velikih skulptura i interaktivnih instalacija. Prednost imaju oni projekti koji odgovaraju na temu "Ogledalo", ali budite slobodni da pošaljete i predloge koji se slažu uz opšti koncept Dev9t.

Za više informacija pažljivo proučite potrebe prijave, veoma je bitno da svako polje bude precizno razrađeno kako bismo zajedno uspeli u stvaranju.

O idejama koje će biti sufinansirane odlučuju umetnici:

  • Aleksandar Gligorijević
  • Ivan Gračner
  • Arpad Slančik
  • Viktor Kiss

i kreativni tim Dev9t

Prijavi se

Dev9t

Tvoje stvaranje za dev9t

Stvorio si umetnost koja se uklapa u opšti koncept Dev9t.

Prijavi se

Tvoje stvaranje inspirisano temom Ogledalo

Stvorio si umetnost kao odgovor na temu OGLEDALO.

Prijavi se